Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune afaceri. Click aici dacă nu ai deja un cont deschis.

Vand Tocător, Chopper nou !

22 aprilie 2021 11:37   Diverse   Baia Mare   26 vizualizări

80.00 lei

  • vand-tocator-chopper-nou-big-0
  • vand-tocator-chopper-nou-big-1
Localitate: Baia Mare
Preț: 80.00 lei Negociabil

Vand Tocător, Chopper nou ! Poza reala . Pret 80 lei.
Tocătorul Joy este mic, dar puternic, gândit să îți simplifice activitatea în bucătărie. Funcția de puls acționează lamele curbate simple sau duble în bolul de 600 ml. Două accesorii de amestecare permit realizarea diferitelor sosuri. Baza antialunecare ține tocătorul stabil. Ușor de curățat, poate fi spălat în mașina de vase.
Tocătorul Joy Chopper este îndeajuns de mic pentru a încăpea în sertarele bucătăriei și îndeajuns de puternic pentru a oferi rezultatele ideale. Cu o capacitate de tocare de 360 ml și o capacitate totală de 600 ml, acesta îți oferă posibilități infinite în bucătărie.
Beneficiază de asemenea de 2 accesorii de amestecare: 1 accesoriu de amestecare pentru sos normal și 1 pentru sosuri mai groase. Așadar, tocătorul este într-adevăr un accesoriu de bucătărie multifuncțional care îți permite să creezi diferite sosuri pe lângă tocarea normală a ingredientelor .
Poți alege între lamele din oțel simple sau duble pentru a adapta tocatul la ingredientele alese: fructe, legume, ierburi proaspete, nuci, semințe și chiar pâine. Nu a fost niciodată mai ușor să toci, să faci piure sau pesmet!
Predare personala zona Garii sau trimit si in tara cu Livrare cu Verificare pret 20 lei.